Možnost výměny zboží prodloužena do 31.1.2024 na všechny objednávky!

Oblékněte si kalhotky z nové kolekce COMFORT

Nová řada spodního prádla je tady! Se spuštěním e-shopu jsme vám slíbili také novinky a konečně vám můžeme představit první z nich. V čem se nové kalhotky liší od původních produktů a co jsme vylepšili? Zjistěte vše o Mioora COMFORT.

 

Spodní prádlo Mioora COMFORT. V čem je lepší?

Už nyní si můžete prohlédnout a objednat čtyři střihy kalhotek Mioora s označením COMFORT. Nový název však není jedinou změnou. Na úvod moc děkujeme všem, kteří si zakoupili spodní prádlo a podělili se s námi o zpětnou vazbu. Stále se učíme a díky vám můžeme naše produkty dále posouvat a vylepšovat. Řadu podnětů od zákaznic jsme zapracovali právě do nové kolekce. Věříme, že vám udělá radost!

Bambusové dámské kalhotky Mioora Comfort

Bambusové dámské kalhotky z nové kolekce Mioora COMFORT

Nové řešení gumičky v pase a jemnější švy

Bambus je velmi elastický materiál, proto při šití musíme vždy zpevnit oblast pasu, aby kalhotky dobře držely. U prvních střihů kalhotek jsme používali silikonový pásek, ale nyní jsme vymysleli jsme nový způsob, jak to vyřešit. Využíváme pruženku, která nemůže prasknout, nevytahuje se a neposouvá se. Zároveň ozvláštní vzhled kalhotek a vypadá zkrátka skvěle. K tomu jsou švy bambusového prádla COMFORT jemnější a méně viditelné, proto kalhotky působí minimalisticky a elegantně.

Lehčí a prodyšnější materiál, který rychleji schne

O kus dál jsme posunuli také materiál kalhotek. Zůstáváme u osvědčeného bambusu, ale látku jsme vyměnili za bambusovou viskózu s nižší gramáží. To znamená, že prádlo je nyní lehčí, vzdušnější, prodyšnější a vyhrává také v praktickém ohledu – rychleji schne. Nové kalhotky se stanou vaší druhou kůží, během dne si ani nevšimnete, že je máte na sobě. Co více si přát od spodního prádla?

DSC03735 (1)

Bambusové spodní prádlo COMFORT – pohodlí pro každý den

Inovovaný střih bestselleru – překřížených brazilek

Zaznamenali jsme několik ohlasů k původnímu překříženému střihu, kdy ne každé postavě lichotil a seděl. Nově se to však mění, vymysleli jsme ho znovu a lépe! Díky pružence pěkně přiléhá k tělu. Už máte původní překřížené brazilky a chcete si střihy porovnat nebo je teprve plánujete vyzkoušet? Objednejte si se slevovým kuponem CHCICOMFORT, díky kterému ušetříte 10 % z ceny překřížených kalhotek.

 

Vsaďte na COMFORT: 4 střihy skvělé na léto

Novou kolekci naplno využijete právě teď v létě, protože kalhotky krásně sedí a jsou maximálně pohodlné (od toho jsme odvodili také název kolekce). Oblékněte si je na výlety, dovolenou, turistiku nebo na cvičení. Bez problémů v nich zvádnete dlouhou cestu k moři i náročný den v práci. V kufru nezaberou skoro žádné místo a když je potřebujete vyprat, velmi rychle uschnou.

Bambusové spodní prádlo na cestování a na léto

Sbalte si na cesty. Kalhotky COMFORT nezaberou místo v kufru a rychle schnou

 Vyberte si ze čtyř střihů:

 

Co na nové produkty říkáte? Dejte nám vědět třeba na sociálních sítích (Facebook, Instagram).

Moc se těšíme na váš názor, až je poprvé vyzkoušíte! <3