Možnost výměny zboží prodloužena do 31.1.2024 na všechny objednávky!

5 tipů pro lepší spánek a nové noční prádlo Mioora

V posteli každý z nás tráví okolo 3 000 hodin za rok. I když si dopřáváte doporučených 8 hodin spánku, může se stát, že se přesto cítíte unavení. Podstatná totiž není jen délka, ale také kvalita odpočinku, a tu ovlivňuje spousta faktorů včetně toho, co si pod peřinu obléknete na sebe.

Dámské bambusové pyžamo Luxury

5 tipů, které pomohou k lepšímu spánku

Spánek patří společně s vyváženým jídelníčkem a pohybem do balíčku pro spokojený a zdravý životní styl, proto ho rozhodně nepodceňujte. Jak z každé noci vytěžit maximum a cítit se dokonale odpočatí?

  1. Před usnutím zajistěte tmu nebo tlumené teplé světlo. Díky vhodnému osvětlení mozek pozná, že je čas jít spát. Pořiďte si žárovku s oranžovým nebo červeným tónem. Vypněte mobil a počítač, nebo si na nich alespoň nastavte filtr modrého světla.
  2. Nezapomeňte na oddych pro vaši hlavu. Před spaním neřešte složité pracovní nebo školní úkoly. Dejte si alespoň hodinu klidu se svými blízkými, s knížkou nebo dobrým filmem. Další nápady na relaxační techniky najdete v našem článku o sebepéči.
  3. Pravidelnost je klíčem k úspěchu. A u spánku to není jinak. Najděte svůj ideální denní režim a usínejte a vstávejte v podobnou dobu každý den. Tělo si zvykne na pravidelný rytmus a hned se budete cítit lépe.
  4. Usínejte unavení. Taky se vám stane, že celý den pracujete na počítači nebo se učíte a nenajdete si čas ani na krátkou procházku? Pak vám možná čeká těžké usínání. Fyzická únava přispívá ke kvalitnějšímu spánku a pohyb by měl být pevnou součástí vašich dní. Cvičte však nejpozději dvě až tři hodiny před spaním, poté si už dopřejte spíše relaxační aktivity, aby se tělo před spaním uklidnilo.
  5. Udělejte si pohodlí. Dobrá matrace, příjemné povlečení a prostěradlo, čistá a uklizená ložnice, vyvětraná místnost a komfortní pyžamo, které netlačí a netahá ani když se celou noc převalujete. Tyto maličkosti vašemu spánku i prožití následujícího dne velmi prospějí.

O tématu spánku se v poslední době hodně mluví, což je dobře. Další inspiraci můžete načerpat například v knize Proč spíme od Matthewa Walkera.

Dámské bambusové pyžamo Luxury

Dopřejte si pohodlí a podpořte výrobu českých pyžam

Už jste objevili naši novinku? Pustili jsme se do výroby nočního prádla v kolekci LUXURY. Z bambusové viskózy šijeme smyslná dámská pyžama s krajkou ve třech barvách a pohodlné trenýrky na spaní pro muže.

S nastartováním výroby však potřebujeme vaši pomoc, proto jsme se rozhodli spustit crowdfundingovou kampaň. Více si můžete přečíst v článku věnovaném pyžamům Mioora nebo přímo v našem projektu na Hithitu: MIOORA | Bambusové prádlo od šikovných českých švadlen. Cílovou částku se podařilo vybrat za neuvěřitelných 9 hodin! Projekt stále běží a vy si tak až do 17. listopadu můžete pořídit kousky z nové kolekce dříve než ostatní a podpořit tak rozjezd výroby.

 

Přejít na Hithit

Dámské bambusové pyžamo Luxury
Děkujeme! Příspěvek v jakékoli výši nás posune blíže k cíli, stejně jako sdílení mezi vaše kamarády na sociálních sítích.