Možnost výměny zboží prodloužena do 31.1.2024 na všechny objednávky!

Podpořte výrobu českých pyžam Mioora na Hithitu!

Mezi krásou a pohodlím nemusíte dělat kompromisy. V souladu s touto myšlenkou jsme vymysleli a ušili náš nový produkt – noční prádlo z kolekce Luxury. Jeho výrobu teď můžete podpořit právě vy nákupem odměny na Hithitu. Pokračujte ve čtení a zjistěte všechny podrobnosti.

Kolekce Mioora LUXURY: prémiová pyžama z bambusu

Na českém trhu nám chyběla pohodlná pyžama, u kterých se zároveň myslí i na pěkný a slušivý střih. Proto jsme se rozhodli pustit do výroby vlastního prádla na spaní a dlouhé měsíce ho ladili k dokonalosti. Vznikla nová kolekce, která si kromě osvědčené bambusové viskózy zakládá také na smyslné krajce u dámských pyžam. A tentokrát potěšíme i vašeho partnera, kamaráda nebo bráchu – zkrátka všechny muže!

Dámská bambusová pyžama Mioora Luxury

Pohodlný spánek v novém pyžamu Luxury

Základním cílem našich produktů je spojit komfort a krásu. To se povedlo i v případě pyžam. O perfektní pohodlí se postará savý a prodyšný bambus, který absorbuje zápach a přizpůsobí se postavě, takže vás ve spánku nic netlačí, neškrtí ani neškrábe. Střihy lichotí postavě a jako vždy šijeme několik velikostí, aby si u nás vybral opravdu každý.

A teď už ke konkrétním produktům! Pro ženy jsme navrhli smyslný set topu na ramínka a kraťasů se šňůrkou v pase. Ramínka topu a nohavice kraťásků doplňuje smyslná krajka, která je příjemná a neškrábe. Dámské pyžamo je dostupné ve 3 barvách – nadčasová černá, romantická vínová a elegantní smaragdová.

Dámská bambusová pyžama Mioora Luxury


Pánům uděláme radost trenýrkami na spaní se širokým klínkem mezi nohama, aby je nic neškrtlo a netlačilo.
Ty šijeme ve 2 barvách (černá a šedá). Dámská i pánská pyžama zakoupíte ve čtyřech velikostech S-XL.

Pomozte nám nastartovat výrobu. Vyberte si odměnu na Hithitu

S rozjezdem výroby zcela nových produktů souvisí finanční náklady. Potřebujeme investovat do nákupu velkého množství látek a do samotné výroby. Pyžama LUXURY samozřejmě šijeme lokálně, jak je u nás zvykem. Podporujeme šikovné české švadlenky a věříme, že jejich práce si zaslouží být vidět a především má být férově ohodnocena.

Proto jsme se rozhodli požádat o pomoc vás – naše zákazníky i ty, kteří nás vidí možná poprvé, a to prostřednictvím portálu Hithit. Za příspěvek v kampani získáte nová pyžama s předstihem nebo si doplníte šatník o vaše oblíbené produkty z kolekce Comfort za skvělé ceny. Připravili jsme celkem 17 druhů odměn! Balíčky nočního a spodního prádla s gumičkami, výhodné sety pro páry i exkluzivní možnost nechat si ušít prádlo na míru. Věříme, že si vyberete.

 

Přejít na Hithit

 

Prádlo Mioora je také krásným vánočním dárkem. Udělejte vašim blízkým radost pod stromečkem a darujte jim kvalitní oblečení, které vydrží roky. Zároveň podpoříte českou výrobu a poctivé, bohužel však také mizející řemeslo. Prádlo z bambusu je prodyšné a nedráždí pokožku, je tak vhodné i pro osoby trpící ekzémem nebo jinými kožními potížemi. Produkty obdržíte v recyklovatelných krabičkách, které rovnou dobře poslouží jako vánoční balení – stačí přidat mašličku a dárek je připraven.

Dárkové balení spodního prádla


Jdete do toho s námi?
Příspěvek v jakékoli výši nás posune blíže k cíli, stejně jako sdílení na sociálních sítích.

 

Děkujeme! <3