Možnost výměny zboží prodloužena do 31.1.2024 na všechny objednávky!

Kolekce ROMANTIC vám zpříjemní odpočinek i speciální příležitosti

Nová řada našich produktů je tady! Tentokrát jsme se zaměřili na romantickou krajku, a od ní se odvíjí také název: kolekce ROMANTIC. Objevte, jaké novinky jsme pro vás ušili.

Usínejte v noční košili z přírodního bambusu

Nabídku pyžam rozšířila noční košile ROMANTIC s véčkovým výstřihem, který doplňuje jemná krajka. Košile je díky splývavému střihu a špagetovým ramínkům vhodná na teplé letní noci. O pohodlí v posteli se postará oblíbená bambusová látka, která příjemně chladí a absorbuje pot. Vyberte si ze čtyř velikostí (S–XL) a dvou barev. 

Zvítězí u vás černá, bílá, nebo rovnou obě?

Krajková noční košile česká výroba

Relaxujte v krajkovém župánku

Po odpočinku ve vířivce, vytoužené sprše v horkých letních dnech, po probuzení na dovolené nebo při večerním relaxu s knížkou. Tam všude vám bude dělat skvělého společníka produkt, který jsme dosud v nabídce neměli. 

Bambusový župan ROMANTIC v bílé nebo černé barvě a s tříčtvrtečním rukávem si zamilujete. Zvolte si ze dvou velikostí S/M nebo L/XL – díky pásku si ho v pase přizpůsobíte, jak potřebujete. To ocení zejména nastávající maminky. Šňůrka na zavázání je přišitá přímo k županu, takže se vám nikdy nevyvleče při oblékání nebo v pračce. 

Bambusová látka je velmi skladná, takže vám nezabere moc místa ve skříni, v tašce do porodnice ani v kufru na cestách. Župan s krajkou na rukávech a na ramenou ladí s novou noční košilí ze stejné kolekce. Svůdně vypadá také v kombinaci s našim spodním prádlem spodním prádlem Luxury nebo Comfort. 

Černý a bílý krajkový župan – Mioora česká výroba

Prozkoumat kolekci ROMANTIC

TIP: Dárek nebo doplněk na svatbu, svatební cestu a rozlučku se svobodou

Obě novinky doporučujeme na svatbu – využijete je při přípravách, o svatební noci, na svatební cestě či rozlučce se svobodou. Oblíbíte si je jako nevěsta i pokud sháníte dárek pro kamarádku, která se bude vdávat. Kousky využijete i později a zůstanou vám jako milá připomínka tohoto významného dne.

Svatební krajkový župan a noční košile

Váš svatební nebo družičkovský outfit pěkně doplní naše spodní prádlo, například brazilky, které nabízíme v bílé, tělové i černé barvě nebo braletka (bílá či černá).