Možnost výměny zboží prodloužena do 31.1.2024 na všechny objednávky!

Poznejte Miooru. Jak vznikla nová značka?

Jak se říká, změna je život. Všichni se posouváme a my jsme se rozhodli udělat důležitý krok. Jestli znáte Maiashop.cz a zajímá vás, co se se značkou a e-shopem nyní děje, rádi vám to vysvětlíme.

Ze značky Maia je nyní Mioora

Přibližně před rokem jsme do světa vypustili první bambusové kalhotky Maia. Od jara 2021 přecházíme na nový název: Mioora. Prodej i veškeré aktivity Maiashop.cz se nyní přesouvají na tento e-shop. A nejde jen o změnu jména. 

Značku jsme posílili o druhou majitelku! K Radce se přidala Míša, která je spoluzakladatelkou úspěšné footwear značky Skinners, a má díky tomu bohaté zkušenosti v oblasti materiálů, textilního odvětví a vývoje produktů. Společně hledáme cesty k novým řešením a pracujeme na neustálém zlepšování výrobků i procesů.

Zajímá vás, jak vznikl nový název? Jde o spojení našich jmen: Míša a Radka. Můžete si všimnout i nového loga a barev. Značka zkrátka dospěla s námi. Změna nás naplnila novou energií, kterou vložíme do poctivé práce, abyste byli s výrobky Mioora maximálně spokojeni.
DSC05340-or

Co se mění a na co se můžete těšit?

Stavíme na pevných základech původního e-shopu a máme spoustu plánů do budoucna. Vážíme si vaší podpory – všech spokojených zákaznic. Věříme, že se na novou cestu vydáte s námi a novinky vám udělají radost. Vaše zpětná vazba nám moc pomáhá a díky ní na sobě můžeme neustále pracovat. 

Kromě vylepšení e-shopu a interních postupů připravujeme spoustu novinek. Nejdůležitější je pro nás navrhovat a šít spodní prádlo tak, aby vám slušelo a cítili jste se v něm pohodlně. Snažíme se udělat co nejvíce pro vaše sebevědomí, pohodlí a krásu. Intenzivně pracujeme na rozšíření výroby a skladu, abychom byli připraveni rozesílat vaše objednávky co nejdříve. Dbáme na lokální výrobu a vše stále šijeme v České republice.

DSC06082 zm

Už se těšíme, až vám ukážeme, co chystáme! Můžete vyhlížet nejen nové produkty, ale celé nové kolekce spodního prádla i další kousky oblečení. Pro stávající kalhotky jsme vybrali nové etikety z jemného texturovaného papíru a nepřipevňujeme je celoplastovou spojkou jako doposud, ale přešli jsme na pojistnou nit. Vylepšili jsme balení zásilek a čekáme na krásné papírové krabičky.

Pokud chcete o novinkách vědět jako první, sledujte nás na Facebooku a Instagramu. Rádi si přečteme, co si o změně myslíte, každá zpráva nás potěší.

Děkujeme za vaši přízeň.

Mioora