Možnost výměny zboží prodloužena do 31.1.2024 na všechny objednávky!

Pečujte o sebe a objevte novou bambusovou braletku

Letošní léto u nás probíhalo ve znamení novinek. A v tomto duchu budeme také pokračovat. Ale nejdříve vám podrobně představíme poslední nový produkt: bambusovou braletku! Zároveň začíná podzim, což je perfektní období na péči o sebe  a relax. Dáme vám pár tipů, jak si zlepšit dny, když vás přepadne ponurá nálada.

Pohodlí potkalo minimalismus a vznikla naše braletka

Komfortní podprsenka se mnohým z vás může zdát jako oxymorón, ale není to tak. Několik měsíců jsme přemýšleli, jak ušít braletku bez kostic a částí, které škrábou nebo tlačí, aby zároveň dobře držela a vypadala elegantně. Věříme totiž, že ideální spodní prádlo je takové, o kterém při nošení nevíte. A to přesně splňuje dámská braletka z kolekce COMFORT.

Dámské braletky z bambusové látky

Oblékněte si braletku z bambusové viskózy

Braletka nadchne především milovnice jednoduchého vzhledu spodního prádla bez krajek a ozdob. Díky tomu se nerýsuje pod tričkem a zcela splyne s pokožkou. A jestli už znáte naše bambusové kalhotky, bude vám jasné, že ani tentokrát jsme nesáhli po jiném materiálu. Bambus je zkrátka skvělý a osvědčil se i v případě podprsenky. Zepředu jsme braletku zpevnili dvojitou látkou a přidali vyjímatelné košíčky – záleží jen na vás, jestli budete braletku nosit s výplní, nebo bez ní.

Nadčasový kousek do vašeho šatníku

Můžete si vybrat ze 2 barev (bílá a černá klasika) a 4 rozměrů (S až XL), u produktu najdete tabulku velikostí. Bambus je elastický a hezky se přizpůsobí objemu hrudníku, proto se při volbě rozměru řiďte hlavně obvodem pod prsy. Šířku ramínek jsme přizpůsobili velikosti – S a M doplňují užší ramínka než L a XL. 

Třešničkou je pak pruženka pod prsy, díky které podprsenka nesjíždí. Braletka nemá zapínání, snadno si ji obléknete přes hlavu a hladkou zadní část oceníte zejména pod upnutý top. Můžete ji však nosit i samostatně, třeba v létě k sukni s vysokým pasem nebo k šortkám. Braletka COMFORT je příjemná na každodenní nošení, na sport a cestování, pro těhotné a kojící ženy. Takové prádlo nevyjde z módy a bude stálou součástí vaší skříně spoustu let.

Dejte vyniknout vaší ženskosti, zatímco se budete cítit pohodlně během celého dne.

Dámské braletky z bambusové látky 

Nezapomínejte na sebe, v sychravých dnech obzvlášť

Blíží se podzim a s ním chladnější počasí. To může mít vliv i na náladu, proto je fajn znát způsoby, jak si udělat radost a zlepšit den. Metod odpočinku a sebepéče existuje mnoho a na každého funguje jiná. Už znáte svou nejoblíbenější relaxační aktivitu? Pokud ne, můžete se inspirovat v seznamu.

  • Přečtěte si knížku. Příběhy odvedou vaši mysl od každodenních starostí a dovolí vám vypnout hlavu. Ponořte se do řádků dobré knihy, dejte prostor fantazii a uvidíte, jak vám hned bude lépe.
  • Zacvičte si. Už jste nejspíše slyšeli, že s fyzickou aktivitou tělo produkuje hormony štěstí. Cvičení zamete s podzimní únavou – stojí za to se překonat, i když se vám zrovna nechce. Nemusí jít o hodiny v posilovně, stačí svižná procházka na čerstvém vzduchu nebo půl hodinka jógy.
  • Vyzkoušejte aromaterapii. Vůně umí kouzlit. Některé nám připomenou dětství, jiné uklidní nebo naopak pomohou rozproudit energii. Najděte si tu pravou pro lepší náladu a ovoňte si domov, ať už prostřednictvím aromalampy nebo vonné svíčky. Na podzim a zimu doporučujeme vonnou esenci skořice a borovice.
  • Dopřejte si relaxační koupel. Stačí napustit vanu, přidat voňavou pěnu nebo koupelovou sůl (koupel tak můžete propojit právě s aromaterapií) a oddat se odpočinku. Teplá voda uvolní tělo a vůně vaši mysl.
  • Dejte si své oblíbené jídlo. Všichni máme svoje „comfort food“, které nám zvedne náladu. Nebo raději zkoušíte stále něco nového? Nedoporučujeme zajídat stres, ale chvilka pro sebe s oblíbenou dobrotou určitě prospěje. Jezte pomalu a vychutnávejte si každé sousto.
  • Zahřejte se teplým nápojem. Bylinkový nebo ovocný čaj, káva, kakao, horká čokoláda, chai latté, mléko s medem, golden milk… Je tolik možností! Zpříjemněte si večer horkým nápojem, sychravé počasí k tomu přímo vybízí.
  • Udělat si radost něčím novým. Oblékněte se do nového kousku oblečení, vyzdobte si byt zajímavou dekorací nebo si kupte něco, co si už dlouho přejete. I maličkost potěší. Nákup si vždy rozmyslete, rozhodně vás nenabádáme k nakupování zbytečností, ale pokud jste dlouho nekoupili dárek od sebe sobě a soustředíte se hlavně na ostatní, možná je ten pravý čas. Co takhle set bambusové braletky a kalhotek z naší nabídky? Máme otestováno, že spolehlivě potěší :)

Podzimní relax a sebepéče