Možnost výměny zboží prodloužena do 31.1.2024 na všechny objednávky!

Získejte zdarma originální přáníčko ke dni žen

Den žen se blíží! Přemýšlíte, čím potěšit maminku, kamarádku, sestru, babičku nebo další ženy ve vašem okolí?


Už znáte rostoucí přání?

K mezinárodnímu dni žen jsme připravili malé překvapení. Nakupte si u nás do 8. března 2022 alespoň za 499 Kč a do zásilky vám automaticky přibalíme přáníčko zdarma. A ne jen tak ledajaké! Jde o přání z recyklovaného papíru se zalisovanými semínky, která po zasazení vyrostou.

Dárkové přání na rostoucím papíru ke dni žen


Milý dárek v podobě čerstvé bylinkové úrody potěší každou ženu. Zajímá vás, jak přáníčko funguje, co z něj vyroste a jak postupovat při pěstování?
Zjistěte více na stránce věnované rostoucímu přání.

 

Přečíst si vše o přáníčku

 

Potěšte ženy kvalitním spodním nebo nočním prádlem

Udělejte ke dni žen radost neobyčejným přáním spolu s kousky oblečení, které šijeme z kvalitních materiálů v České republice. V naší nabídce najdete:

  • Spodní prádlo. Vše pro sebevědomí, pohodlí a krásu. Komfortní braletky a různé střihy kalhotek od brazilek až po kalhotky s vysokým pasem.
  • Noční prádlo. Darujte lepší spánek v bambusovém pyžamu s jemnou krajkou.
  • Gumičky do vlasů. Kdo jich má dostatek? Vybírejte ze široké palety barev a dvou velikostí – pro husté nebo pro jemné vlasy.
  • Dárkové poukazy. Nejste si jisti velikostí či barvou prádla? Pak raději věnujte poukaz, se kterým si obdarovaná sama vybere, co se jí nejvíce hodí. K tištěnému poukazu vám rostoucí přáníčko také zašleme.